dissabte, 20 de setembre de 2014

La Valencianada, una experiència de geolocalització i treball amb l'alumnat a través de mòbilEl curs 2012-2013, un grup de professors (Cèsar Riola, Jose Pelegrina, Lídia Biescas i Ramon Barlam) de l’Institut Cal Gravat de Manresa, van dissenyar i preparar una activitat de geolocalització a partir de l’ús de dispositius mòbils i apps gratuïtes.
L’èxit que va tenir la Barcelonada 2013 va portar els organitzadors a proposar-la com a projecte col·laboratiu a l’equip de professors de LaceNet, amb la intenció de redimensionar l’activitat. Així va aparèixer la Barcelonada 2014, guardonada amb el 3r premi dels Mobile Learning Awards 2014 dins del programa mSchools. Al següent enllaç trobareu les valoracions de l’alumnat de la #BCNada14
1entretants s'ha sumat a aquesta activitat tot participant a la Valencianada 2015. En col·laboració amb la Barcelonada 2015, els alumnes dels centres que s'hi sumen han de saber localitzar qualsevol punt de la ciutat de València tot combinant els mitjans clàssics amb l’ús de les darreres tecnologies (internet mobile, geolocalització, xarxes socials, codis QR, realitat augmentada …).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada